Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag har varit här förut




svag smak av salt
någonting metalliskt

jag har varit här förut



sorg





var det så det hette?




Fri vers av lindblad
Läst 339 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-27 13:17



Bookmark and Share


  Il poeta della luna
Enkel och koncis - men ändå så talande
Fin text(!)

Patrik [läs gärna min senaste text; \"ljudet av ...\"]
2008-04-27
  > Nästa text
< Föregående

lindblad
lindblad