Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

plåstra om mig

du plåstrar om mig

de bruna, klistriga bitarna
täcker fint
nu syns inte blåmärket

du plåstrar om mig

nu syns inte skrapsåren
nu syns inte blodet
nu syns inte det trasiga


du plåstrar om mig

tror att det som inte syns
inte gör ont




när ska du lära dig
att plåster inte lagar brutna ben?




Fri vers av lindblad
Läst 378 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-17 20:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lindblad
lindblad