Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

försvinn med mig

vad skönt det vore,
att bara hoppa på första bästa plan
härifrån
bortbortbort
inte säga något till någon
bara vara borta ett tag
bara försvinna

är du på?




Fri vers av lindblad
Läst 378 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-02-28 20:30



Bookmark and Share


  JamesDean VIP
om bortbortbort som i väldigt långt bort så absolut. bra skrivet!
2008-02-28
  > Nästa text
< Föregående

lindblad
lindblad