Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det ekar

du iakttar henne
granskar, tolkar
ser
ser igenom
genom väggen, muren som byggts upp

du ser mörker, ett växande hav av tomhet
tomhet med endast ljudet
av hjärtats trasiga slag
ekande

klapp, klapp, i takt

applåderar
som för att uppgivet
gratulera dig

klapp, klapp, trasigt

allt är borta
du tog det, alltihop
det är ditt nu
jag är din

klapp, klapp




Fri vers av lindblad
Läst 283 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-03-01 13:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lindblad
lindblad