Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag har hinkar i mig



.. och där samlar jag er
nej, inte er, men allt ni gör
som rivs och bits
och
gör illa

för varje dag
fylls den lite till


och lite till


och lite

till



droppar
små, små droppar


och för varje översvämning
får jag en ny hink
att tömma själen med
så att allt hålls på plats liksom
och inte bara flyter omkring därinne

men på senare tid
har det börjat bli ont om hinkar




eller kanske bara några droppar fler än förr?




Fri vers av lindblad
Läst 366 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-06-04 22:22



Bookmark and Share


    Furious Stylez
vemodigt men vackert
2008-06-04
  > Nästa text
< Föregående

lindblad
lindblad