Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du är du och jag är jag

jag borde inte vara här

jag borde inte
men jag är

här


du borde inte vara där
men likväl
är du precis där
utan mig

fan
och nu saknar jag dig
hör du det?
jag erkänner.


jag

saknar

dig








så in i helvete.

nöjd nu?





Fri vers av lindblad
Läst 384 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-27 00:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lindblad
lindblad