Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tystnaden

och
du
tror
att
tystnaden
säger
allt
men
tro mig
den
har
aldrig
varit




tystare..




Fri vers av lindblad
Läst 334 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-02 08:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lindblad
lindblad