Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Puls

Dra i mina tarmar och släpp ut mitt hår
vira in dig i mitt skin och skåla mina knogar
Vrid upp mina naglar och klipp i mina nagelband
Ta tag i mina revben och låt dom smaka

Dra ut mina tänder och stick mig med sprutor
Gör mig beroende och gör mig borta
Släpp ut mitt blod och gör mig fri
Känner du inte pulsen?

Ta en närmare titt
Öppna min bröstkorg och skär ut mina lungor
Ta tag i mitt hjärta och känn kraften

Du har aldrig varit närmare än så här.




Övriga genrer av Malina
Läst 424 gånger
Publicerad 2006-04-27 14:47



Bookmark and Share


  hallonbåt
otroligt starkt.
mår illa samtidigt som jag blir imponerad och lite rädd.

du har nått särskit tjejen.
2006-06-11

  hatobjekt
När jag läser det här mår jag illa, du har lyckats. Jag kommer aldrig närmare än så här. Superfint :)
2006-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Malina
Malina