Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
senyrou


kastanjens månad



förblindat famntag
i en kastanjens månad
mildrar vinterkyla




Bunden vers (Haiku) av kath
Läst 276 gånger
Publicerad 2006-04-27 15:37



Bookmark and Share


  Anna H
Ja sådana famntag behöver vi alla ibland, till och med i vårvärmen... Fint skrivet!
2006-04-27
  > Nästa text
< Föregående

kath
kath