Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
inte färdigt ......


i ögats rum




natten hade lämnat sin värme på hennes kropp
de tysta slagen av hjärtat följde stegen mot morgon
och i spegelns reflektion möttes bilden inuti med utsidan
den behövde väckas lite för att återta dagen
men i ögats rum bodde drömmar än

när hon åter var på väg mot livets väntande äventyr

på trottoarens sten sjöng hennes klackar om en frihet
den som bor i stolhtet




Fri vers av kath
Läst 273 gånger
Publicerad 2006-04-27 19:29



Bookmark and Share


    Mejja
Fortsätter hålla med!
Visst kan du ge denna en mycket god fortsättning, det vet jag, men den kan också vara precis så här.
2006-05-01

    Bodil Sandberg
Oerhört bra!Titeln är såååå snygg....och du fångar in hennes stund på Jorden på ett helt fantastiskt sätt!!!
2006-04-27

  Rachel Roth
vilken härlig text om övergången
mellan olika tillstånd och hur
det går in i och vilar i varandra

språket är levande och sjungande
2006-04-27
  > Nästa text
< Föregående

kath
kath