Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vår äldsta dotter 20 år är i Afrika tre månader.


Telefonsamtalet

Din röst
genom luften
landar i luren
och väcker
en kittling i
mina bröst

din röst
som jag glömt
dessa veckor
du varit borta
medan du krympt
i mitt minne

nu är du åter
ett spädbarn ,
mitt barn,
och väcker ömhet
när du talar
som förr ditt nattliga gny
när du var ett Pyre

kom hem snart
mitt barn
och var vuxen och vanlig
och fyll huset
med svårsmälta skivor
igen

så jag kan börja längta
efter den dag du reser bort...




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 262 gånger
Publicerad 2006-04-28 12:55



Bookmark and Share


  Rachel Roth
denna berör mig särskilt
också personligt....
så är det, man måste
själv uppleva för att veta
hur det är...när ens
barn är på väg bort in
vuxenlivet....


tack!
2006-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP