Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ja men nej

Kommer i korridorerna
hör någon säga ja men nej
då vet man att det är Anna
Anna som är farten igen

Vänder mig om
spricker upp med ett leende
För här kommer den som lyser upp mitt liv
Hennes ögon får mig att le
Fast man kanske inte alltid vill

för hennes ja men nej
hör man ofta säga till mig
hon bryr sig bara
trots de låter hårt

Men innerst inne om man känner henne rätt
vill hon bara gömma sig
från denna grymma värld
göra det som känns bäs

och ser sanningen komma fram
kan hon inte dölja sina tårar
även om det svider ibland

hon erkänner det inte själv
hon fortsätter med sina ja men nej

men en dag hoppas hon att hon kan
Blunda och se färgerna komma igen
Då allt grått blir till blått




Fri vers av Lilla trollet
Läst 272 gånger
Publicerad 2006-04-29 00:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lilla trollet
Lilla trollet