Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt det där och lite till . . .




Ja allt det där vi sade och tänkte

som bara ger så mycket åter

tankarna och talet från våra

munnar ja direkt från läpparna

som bringar tankarna ut

från hjärtats innersta



ahh slår en knut . . .

Men Du sade

att allt det där . . .

får ej ta slut . . .



och jag bara vet så gott

att inte ska det få ta slut . . .



Det är bara början

och fortsättningen

på allt det där andra

som ska ut . . .





Fri vers av DanSan
Läst 267 gånger
Publicerad 2006-04-30 10:49



Bookmark and Share


  Helene Månsson
Du får en femma av mig för denna! Sparar den även som bokmärke.../Helene
2006-04-30
  > Nästa text
< Föregående

DanSan
DanSan