Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag kommer att hamna i helvetet för detta... men det bjuder jag på... ;)


Parodi på "Sommaren är kort" lite efter Valentines Day...

Inte en flirt
på min Facebook-vägg
Inte ett PM
på flera dar
med laddkabel i hand
o nytt skal i plast
går jag i sörjan
och tänker på dig
molniga dagar
sniglar förbi

Romansen är kort
de flesta gråter man bort
men nu var den här
så du tog för dig
jag sken en dag
trösten kommer snart
de går med pillrens fart
så lyssna på mig
du är älskad
kanske bara idag

famnen är varm
och luften står still
jag ligger i skuggan
läser gamla mess
snart är det dags
för att radera en dröm
få bort minnen mellan tårar
och rensa min själ

Romansen är kort
de flesta gråter man bort
men nu var den här
så du tog för dig
jag sken en dag
trösten kommer snart
de går med pillrens fart
så lyssna på mig
du är älskad
kanske bara idag

nananana
nanana
nanana
*snyft**snyft*
nanana

Romansen är kort
de flesta gråter man bort
men nu var den här
så du tog för dig
jag sken en dag........

Förlåt Thomas ;)
men melodin passade så bra ;)







Fri vers (Fri form) av Nikolai Jungsin VIP
Läst 560 gånger
Publicerad 2016-02-17 08:32



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Romanser är ibland korta, men kan vara intensiva. Kul med Thomas Ledin-melodi. :)
2016-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Nikolai Jungsin
Nikolai Jungsin VIP