Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skoningslöst i Kärlekslandet

I Kärlekens land
är romantiken drogen
beroendet
lyckan

vägarna att få
att uppnå
många gånger skoningslösa
hänsynslösa

att komma tvåa ger inget
att delta ger ingen medalj
seger är det enda som räknas

Att snällt vänta innebär ofta
svek och att bli förbigången

det sägs att i krig och kärlek..
är allt tillåtet
men det är nog fan så värre i kärlek
mycket fegare och lömskare

Kärleken ska övervinna allt
men de som inte får vinna
vad vinner vi ?




Fri vers (Fri form) av Nikolai Jungsin VIP
Läst 230 gånger
Publicerad 2016-02-21 22:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nikolai Jungsin
Nikolai Jungsin VIP