Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt mig hata dig

Du gjorde mig trygg
som ingen annan gjorde


För en natt
var jag allting för dig


Nu är jag inte värd någonting
du säger inte ens hej


Betydde det ingenting
att jag öppnade för dig
la hela mitt liv i dina händer


Du är en av dom få i mitt liv
som jag kände mig trygg med


Nu vill jag bara hata dig
så snälla låt mig hata dig


Kan förlåta dig om och om igen
det funkar inte jag blir bara sårad
så jag säger godnatt för alltid..




Fri vers av Lilla trollet
Läst 370 gånger
Publicerad 2006-04-30 22:53



Bookmark and Share


  * Ammi *
för en natt?
om han sen inte ens hälsar då är det ingenting att ha...
litet stavfel i början
bra text
2006-04-30

    Keiju
En väldigt stak dikt, vackert beskrivet..
2006-04-30
  > Nästa text
< Föregående

Lilla trollet
Lilla trollet