Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
utanförskap befriad snorig lullull stickåbrinn


Svar på tal. (Adam)

Som en liten älva stod hon där
I utkanten av bröllopsfirandet

Markerande sitt utanförskap
En som på något vis var en främling
Precis som jag


Iklädd den traditionella dräkten
Kjol och vit väst med glitter och lullull

Befriad vuxenkraven att delta i dansen
Iklädde jag mig genast rollen
Av barnvakt


Jag försökte mig på lite samtal
Språkbefriad konversation

Blinkningar mest och grimaser
Och hon tittade storögt på
Avvaktande


Jag tyckte nästan jag nådde fram
Väckte nästan ett litet leende i ögonvrån

Hon var lite snorig under näsan
Så gjorde jag min dundermiss:
Bjöd en näsduk


Hon vände på klacken:
Stickåbrinn!




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 187 gånger
Publicerad 2006-05-01 12:17



Bookmark and Share


  Cris
Hoppsan! ojdå...en näsvis liten unge..
Ja så kan det gå..tydliga bilder
och slippa dansa vuxendans *ler*
2006-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP