Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om jag låter dig gå

Dag efter dag,
tiden går,
jag får inte ur dig i tankarna,
ingen vet att jag gömmer dig inom mig,
jag gömmer dig så ingen hittar dig,
har aldrig känt så mycket kärlek,
tänker på dig jämt,
om jag släpper dig,
så får jag aldrig veta,
hur mitt liv skulle vara utan dig,
hur ska ja få veta om jag släpper dej,
natt efter natt,
hör jag mig själv,
ingen som du talar till mitt hjärta,
sådan ljuv röst med tryggheten på rätt ställe,
men förr eller senare,
måste jag välja,
en gång för alla,
tänker på hur livet skulle vara utan dig,
får jag någon gång veta det?




Fri vers av Lilla trollet
Läst 289 gånger
Publicerad 2006-05-01 12:31



Bookmark and Share


  Paulina LH VIP
Den här dikten gillar jag skarpt... speciellt "ingen vet att jag gömmer dej inom mig". Högsta betyg för känslan. :)

Kolla sista raden. Jag föreslår att du skriver in "någon gång" eller "någonsin". Och jag föreslår att du kollar igenom alla 'dig' och 'mig', och att du bestämmer om du ska stava alla sådana med ig eller ej.

En väldigt imponerande dikt! :)
.
2006-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Lilla trollet
Lilla trollet