Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilsen

Kan man förlora känslan,
för det känns inte längre,
alla känlsor du döljer,
syns nu,
jag hoppas du har försökt,
du vaknade en morgon,
insåg att du inte ville mer,
du visste vad du kände,
du försökte inse,
att du inte kände något för mig,
utan för en annan ängel.



Du gick omkring,
men du kommer aldrig bli som förut,
du slåss mot alla motgångar,
du håller modet uppe och slår tillbaka,
gång på gång,
du hör inte mina ord,
för jag är ängel,
som du har släppt.




du kankse är vilse,
men du är funnen nu,
du har landat,
du kanske ville vara vilse,
men jag hitta dig,
jag vet vad du känner,
du borde veta vart du är,
för du är ju här hos mig,
jag som gav ditt ett leende,
du sa att du träffat någon,
mitt hjärta bröt itu,
som tusen små pusselbitar.




Fri vers av Lilla trollet
Läst 263 gånger
Publicerad 2006-05-01 12:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lilla trollet
Lilla trollet