Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale…


Tankens kraft

Jagar mig genom

missöde efter missöde

spara på krutet

 

 

sitta här som en dumsnut

vem bryr sig vem har mage

att ens tänka tanken

 

raderar mig ovetandes

spyr galla över missmodet

gråter lite över spilld mjölk

 

jag vet jag glömde att spara och publicera

det känns så wasted så ofrånkomligt hopplöst

men vem fattar hur det är med den saken

 

Tangentbord i all ära men nu penna

papper raderar aldrig någonsin av sig själva

bara så ni vet Förlåter aldrig teknikens missfoster...

 




Fri vers av Solstrale VIP
Läst 268 gånger
Publicerad 2016-03-06 21:10



Bookmark and Share


  Knoparemoj
Hej,

Tankens kraft är nog bland den mest
missuppfattade. Jag är helt och hållet
övertygad om att t.ex. goda tankar styr bättre än onda.

Ha det gott
Bosse
2016-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP