Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ekot från skogen som dolt en mörk hemlighet


Eko från skogen

berget en mystisk vemodig gestalt

mitt i skogens djupaste rum

ett eko väntade på att släppas fri

gisslantaget fasthållet berövat

sin rätt att eka tillbaks

...

skogar är sådana

i dem största skogarna försvinner

allt...

...

ekot vill bli fritaget

längtar hoppas drömmer

åren går, tiden står stilla

för ett inspelat ljud ett eko

som väntar på att få

bli hörsammat

blir tiden som går

meningslös

...

en dag huggs skogen ned

ekot far ut i världen

irrar omkring nu vilset

inga andra skogar? ...

var detta den sista?

...

ekots eko förvrängs

medan det studsar mellan

bergen, väggar, tak, golv, asfalt

tillsist känner inte ekot igen sig

åren går tiden rusar

ekot glömmer sitt ursprung 

blandas ihop med andra ljud

till buller

...




Fri vers (Prosapoesi) av Solstrale VIP
Läst 264 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-03-11 18:30



Bookmark and Share


  Seremia
Väldigt fin beskrivning.
2016-03-24

    tramp
Skogsmagi där i början väldigt bra och tänkvärt
2016-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP