Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ingen kan säga något annat än att jag har...


JAG HAR FATTAT

En sak är tjej tonåringar

en annan klimakteriehäxor

men sätter man dem i samma rum

räkna ut följderna

det luktar som 50-par surstrumpor

det låter som 100 höns som kacklar

de ligger hårtussar över allt

damråttorna står i bostadskö

vad mer behöver jag säga

...

nej jag bara skojar

så illa är det inte

vi har det så lugnt och mysigt

härligt lugna fredagsmys

med the och mackor

...

men ibland då

smäller det!!!!!!!! Mmmmmmmm

PAAAAAANG!!!!!!!

men det är bara grannen

som flyttar möbler mitt i natten

det skulle han inte gjort precis 

ovanför ... ... ... ... ... ... ... Ha ha ha ha

... ... ... 

- fan det där gjorde vi bra morsan! Ha ha ha ha




Övriga genrer (Satir) av Solstrale VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-03-18 21:29



Bookmark and Share


  Fem hjärtan VIP
Underbart och igenkännande :-)
2016-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP