Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Är det du, känner du kanske någon...


VEM?

i din famn

störtar

taket rämnar

 

alltet tystnar

ingen lyssnar

de är tre systrar

 

en bror

tar emot

svart sot

 

modern griper

tag om livet

kramar kärleksfullt

 

alla försök

förgäves förhindra

dessa vildars anarki




Prosa av Solstrale VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-03-21 21:38



Bookmark and Share


  walborg
En modersfamn för många ...
2016-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP