Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tror?

Du tror

att jag har tystnat?

 

du tror

att jag har slutat att tala

till dig?

 

att jag har intet att säga?

 

men du har fel

 

jag talar

inuti

 

men inte till dig

utåt

 

jag viskar bara

 

så här 

vackert 

inuti

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 256 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2016-03-25 09:52



Bookmark and Share


  mike irow
helt helt underbar
vad mer underbar
2016-03-26

  ResenärGenomLivet VIP
Skön känsla...så fint...
2016-03-25

  Goraxy 89 Orion VIP
Viska vackert inuti" Det gör du bara och det du säger griper också mig vågar jag erkänna här - TACK
2016-03-25

  Bibbi VIP
Bedårande vackert.
2016-03-25

  M:tin
Vackert!!!!!!
2016-03-25

  Anoo Niskanen VIP
Fint!
2016-03-25

  ULJO
Vackert inuti, så briljant skildrat
2016-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP