Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ska tas med ironi och sarkasm... om man vill ;)


Brinn Hipsters Brinn

Kommer där självgod
chiafrö-fralla och en ekologisk latte
i vintagebrallor från 1972
köpta för en dyr peng
byxor vi avskydde att ha på oss som barn
Skoghuggar-tröja och kraftigt skägg
trots att du inte ens vet vilken ände på yxan gör vad

Allt handlar om att vara så hipp
så jävla inne
att du förpestar omgivningens tillvaro
I din strävan att vara ultimat cool
ser du ner på "vanligt folk"
Brinn Hipster Brinn
för du är ändå bara bara en wannabe
ännu en kopia
posera med dina köpta fraser
din lätt dekadenta attityd
du hittat i ännu en vintage butik

brinn i din kopierade illusion
för du är ändå fången
i en kopierad
förpackad
såld
trend




Fri vers (Fri form) av Nikolai Jungsin VIP
Läst 358 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-03-25 11:55



Bookmark and Share


  rostspik VIP
Klockrent!
2022-03-18

  Sebastian Linsér
Alltid lika skönt att få ventilera lite sunt hat. Gillar! :)
2016-03-27

  Goraxy 89 Orion VIP
Bättre kunde det inte sägas.
2016-03-25

  gretagreat
De sista radera är så sanna men vackra!
2016-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Nikolai Jungsin
Nikolai Jungsin VIP