Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Trötthet


Långfredags tröttheten

ögonlocken klipper

de faller ihop

tröttheten sjunker

in faller sömnen

 

drömmen att

få vara vaken

inte vara så trött som en

trötthetens förbannelse

 

se med öppna ögon

stanna i varat

utan att försova sig

ifrån sina egna tankar




Fri vers av Solstrale VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-03-25 20:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP