Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lust?

Du 

jag har inget att säga

orden har tröttnat

i verkligheten

 

min kropp 

får visa dig det

 

 

vill det

 

hon får visa dig

det jag känner i

 

i yppiga former

i kurviga lustar

i de mjukaste 

 

ögonen

 

i det en man ser

när han verkligen

ser henne

känner henne

vill känna henne

 

så visa mig du

 

 

visa mig det

du med

 

ja

visa mig

med din kropp

just så

 

hur du älskar som jag?

 

 

Torkskåp Nimo ETS 1900 E Vit

 

 




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 168 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2016-03-26 12:46



Bookmark and Share


  ULJO
fyndigt skrivet och spänning ända in i kaklet
2016-03-26

    ej medlem längre
Tvättmaskin går också bra, man får bara hoppas att tvättstugan inte har några fönster mot gatan.
2016-03-26

  M:tin
Fin :)
2016-03-26

  mike irow
suvären erbjudande
vacker sån
svårt att
utstå
håller tummen
upp
2016-03-26

  Bibbi VIP
Jättefint.
2016-03-26

  Goraxy 89 Orion VIP
Torkskåpet Ha Ha - jag som trodde?
klyftigt - mycket erotiskt - -
2016-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP