Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
FÖRLÅT för alla de kommentarer jag inte besvarat.. Det var liksom inte meningen!!! :(


vilken usel människa jag är...

 

Oooh

hittar till min fasa massor med underbara kommentarer

som jag inte svarat på

bara för att jag tänkte

-jo men det gör jag lite senare, när jag hinner

när barnen sover

när vi är friskare

 

men det blir ju aldrig som man tänkt sig heller

för de är lika fullt obesvarade

men inte för att jag inte uppskattar dem!

 

TACK alla ni som kommenterat och gett kritik men inte fått svar..

Det värmer så mycket och känns så illa att jag inte hunnit svara

 

Hoppas alla har det gott i majsolen!!!

 

/ Mamman




Övriga genrer av Ensamma mamman
Läst 295 gånger
Publicerad 2006-05-02 21:52



Bookmark and Share


  Ensamma mamman
Ja, all slags kommentarer och kritik är välkommen!! Det är bara så trist att jag inte hunnit besvara alla som kommenterat och det känns som att jag ger sken av att inte bry mig.. och det gör jag!! Mycket!!

Tack igen!!
2006-05-02

  Daemon
Jo, det är allt roligt att få en kommentar på sina skrifter, med positiv som negativ kritik.. fast helst positiv såklart ;)
Men skämt åsido, hellre en usel kommentar än ingen alls anser jag.
2006-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Ensamma mamman
Ensamma mamman