Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag längtar dig utan att längta dig för det är så självklart nära fast långt borta


GENOM NATTEN TILL DIG

ifrån mig går aldrig du

ett gånget mjukt och smeksamt nu

minns i natten din närvaro här

du älskade för mig så kär

 

regnets droppar smeker

i solens glitter leker

lockar fram det ljuva

som inom oss ruva

 

ser varandra klara ljusa

vaja gunga dansa susa

blodet genom kroppen rusa

kärleksfloden flödar brusa

 

åtrån böljar hud mot hud 

sjunger ömsint kärleks ljud

sköra lycka utav glas

älskogs vågor av extas

 

ger varandra vackra minnen

smeker fram de ljuva sinnen

alltid nära skall vi vandra

om än långt ifrån varandra

 

genom nattens kända tysta ljud

svept i täckets trygga skrud

står du för mig så ljus och klar

jag för dig å du för mig så underbar




Bunden vers (Rim) av Solstrale VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-03-31 00:15



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vackra rim om saknad kärlek.

Sista versen speglar mycket känsla

Tack
2016-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP