Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Snart är allt utdelat


Han cyklar i regnet

hjulens ekervindlande sus

svarar varje tramp

farten drivs upp

 

regnet stänker

tynger byxans ok

hårets testar droppar

 

du bär ut

de hemligheter

människor äter

 

kaffet ryker varmt

meddelandet piper till

hon kysser smeker ögonen

 

cykeln sluts runt

cirkeln snurrar fram

genom etern svarar kram




Fri vers av Solstrale VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-03-31 09:59



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fina lovord till våra hjälte tidningsbudet och brevbäraren
2016-03-31

  Mr_Solstråle
Med ett leende man alltid delar det folk beställer ;) hjälpmotor har jag men ingen kärra där bak ;) för brevbärare det är jag ;)
2016-03-31

  Solstrale VIP
De cyklar som de har, nu mer motor drar, ibland de drar en kärra bakpå, det må vara tungt kan man förstå, i alla väder dela ut, iskyla, hagelskur, på kroppen mot kvällen huvudet ler, han är aldrig sur, vilken tur!
2016-03-31

    Sefarge VIP
Tillvarons tramp
I medmänsklig-
hetens tjänst!
Verkligen finurligt
Ömt skrivet!
:)



2016-03-31

  Öknens Ros VIP
Gillar denna. :)
2016-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP