Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Viska


I tiden svävar vi?

 

I tiden svävar vi

älskande

 

älskade

ande

 

där liv fyller liv

tid efter tid

 

möts dem

de älskade

 

som är 

vi?

 

ja vi

 

vi

i själarnas hav

 

förevigt

 

vi




 




Fri vers (Modernistisk dikt) av Ninananonia VIP
Läst 116 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-03-31 11:00



Bookmark and Share


  Henning Hson
Gillar din text!
2016-03-31

    Dan Myrbeck
Äkta kärleksfullt
vacker.
2016-03-31

  Maj-Lis VIP
Mycket vackert
2016-03-31

    Birgersdotter VIP
Trygg vacker och ett självklart ..vi!
2016-03-31

  M:tin
Så vacker!!!!!!
2016-03-31

  Zandor
fint...
2016-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP