Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ängel?

 

Hon viskar om natten

om modet som flyr

hon viskar i natten

till änglar 

hon viskar med bruten stämma

 möter de vackraste änglar

öppnar dörren så

ja öppna den du

låt dem komma

låt dem

älska dig

låt dem komma in

i ditt vackra hjärta

fylla det med ljus

älskade du

du vet väl att änglar helar

det som är trasigt

i ett brustet hjärta?

 




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 307 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-04-01 20:18



Bookmark and Share


  ULJO
Läser och gottar mig åt din fina text
2016-04-05

    ej medlem längre
Läser och njuter din vackra poesi.
2016-04-02

  mickech
Ja, tänk om man man kunde få möta sin ängel :)
2016-04-01

  M:tin
Vackert Nina!!!!!!
2016-04-01

  Bibbi VIP
Ja så är det min Vän!
2016-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP