Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du viskar?

Du viskar mig orden. Du viskar till min själ. De orden är kärlek, de orden doftar liv. Du gör det så bra. Du gör det så rätt. Dina handlingar är kärlek och din själ doftar liv och erotik. Så älskade kom, ja kom och älska liv. Jag ber dig om mera, kan inte få nog. Så underbara snälla. Dominera mina tankar, dominera min själ. Dina ord är för att stanna, för att stanna i en själ. Du väcker dött till liv och elden brinner stark.  Så viska mig orden jag behöver, jag behöver för att känna liv. Du viskar mig orden. Du viskar till min själ. De orden är kärlek, de orden doftar liv. Du gör det så bra. Du gör det så rätt. Dina handlingar är kärlek och din själ doftar liv och erotik. Så älskade kom, ja kom och älska liv. Jag ber dig om mera, kan inte få nog. Så underbara snälla. Dominera mina tankar, dominera min själ.Dina ord är för att stanna, för att stanna i en själ. Du väcker dött till liv och elden brinner stark. Så viska mig orden jag behöver, jag behöver för att känna liv.




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 275 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2016-04-03 11:05



Bookmark and Share


  aol
underbart ömt skaldat vännen djupt berörande
2016-04-04

    Dan Myrbeck
Kärleksfullt intensiv!
Bra!
2016-04-04

    Max Poisé
Bravo Nina! kanontext åter igen!
2016-04-03

  Goraxy 89 Orion VIP
OTROLIGT FIN - Älskar att läsa den gång på gång med de nästan mantralika suggererande upprepningarna !

Den texten är bara så vidunderligt Skön.
2016-04-03

  M:tin
Tycker om!!!!!!
2016-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP