Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


I min hand


Du har mig

jag vet inte om jag vågar

fråga om han vill som jag

bo tillsammans nära jämt

han har mig i sin hand

 

han vill inte lyssna det märks

för när jag ibland måste få honom

att lyssna på morgonen eller kvällen

då somnar han, därför vågar jag inte

 

jag vågar inte fråga honom om

han vill flytta ihop för att

då kanske han blir som törnrosa

försover sig till inflyttningsfesten




Fri vers av Solstrale VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-04-03 19:06



Bookmark and Share


  Fem hjärtan VIP
Fråga kan du väl..?
En mycket bra text!
2016-04-05

  Rise Little One
Ja man vet ju aldrig vad som skulle hända när frågan dyker upp på yta ...
2016-04-04

    ej medlem längre
Han kanske vill vara utvilad till inflyttningsfesten?

Bra text. Gillar den.
2016-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP