Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Halva?

Jag var bakom

du var framför

 

du var halva

halva mig

 

du ville ha hela mig

jag tror att det skrämde mig

 

och när jag lämnade

blev jag kvar hos dig?

 

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 145 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2016-04-06 08:31



Bookmark and Share


  Anya VIP
Svårt det där hur mycket av sig själv man ska ge...
2016-04-06

    ej medlem längre
Orden leder till tankar...skönt förmedlade med dina ord.
2016-04-06

  Goraxy 89 Orion VIP
Väl genomförd dikt
klassiskt avslut
Att lämna och
ändå bli kvar
2016-04-06

  M:tin
Intressanta tankar!!!!!!
2016-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP