Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Målning av John Pietre


Stad i natt?

Stad i natt

många är vakna

det finns en otrygghet

men även en trygghet i det 

en familiär känsla som 

vaknar inom

staden har ett liv

av myller myller

av bilar ljus hus

och människor stöpta i olika former

från de fattigaste till de rikaste

men vem är rik egentligen?

och rik på vadå?

Stad i natt

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 314 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-04-13 12:54



Bookmark and Share


  ULJO
Frågor att fundera på
2016-04-13

    ej medlem längre
andetag är rikedom tänker um. +
2016-04-13

  mickech
Ja, en bra undran.
2016-04-13

    Dan Myrbeck
Bra analys!
2016-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP