Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Målning av Marc Chagall


Möts?

 


Mina tankar vilar i en rymd och försöker, att närma sig dina, som du försöker, att nå mina genom orden och du betraktar dem stilla och de betraktar dig, hur du är, som jag tror att du är och du betraktar mig och våra tankar möts någonstans där, där orden möts, där tankar samlas och det finns ett fält av energier där, där allas tankar möts och det är där jag möter dig och det som är du och försiktigt öppnar jag dörrar, en dörr i taget, som du öppnar dina och vi möts där, när du läser mina och tar del av min rymd och visst tycker vi om den rymden, det stället, där vi får lov att vara dem vi är, i själarnas galax, i ljuset, i kärlekens vackra universum?

 

 




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 277 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2016-04-14 14:45



Bookmark and Share


  Gisela Nordell
en fin plats att vara i och mötas
vackert skrivet med fina chagalltavlan till
2016-04-15

  ULJO
Berörande vackert
2016-04-14

  Goraxy 89 Orion VIP
Måste nog bokmärka denhär sköna texten.
2016-04-14

  Goraxy 89 Orion VIP
Ingen kunde väl ha sagt det bättre - den grundläggande sanningen som finns inom oss, men som inte alla kan klä i tankar, ord som Ninananonias här.
Var finns det fältet? Jag tror att det finns överallt, men bara de känsliga av oss blir medvetna om fälten - strängarna av högfrekvent ljus, vibrationerna mellan oss, evighetens subtila former.
2016-04-14

    ej medlem längre
Jaaa...
2016-04-14

  M:tin
Vackra tankar!!!!!!
2016-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP