Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale…


Den tysta

 

 

hon var den tysta

som natten utan 

allt det som man

vill fylla den med

men aldrig vågar

 

men hon vågade




Fri vers (Prosapoesi) av Solstrale VIP
Läst 308 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-04-14 23:56



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
jag hör
natten

andas
2016-04-16

  mike irow
älskar akvarell
in i helsikte
lika med.
dikten
2016-04-15

  M.Eta
"Vilken tur att hon vågade" Håller med Boel, bild och text smälter samman, Fint!
2016-04-15

  stig wikman
FINT POEM.
Och tavla.

KRAM TILL DEJ.
2016-04-15

  DominiQueen
Underbart ju, fin konst och modingivande budskap.. Bravo!!!
2016-04-15

    ej medlem längre
Underbart vacker text och bild. Perfekt harmoni mellan de båda.
2016-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP