Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale…


I DEN STILLA VERKLIGHETEN

 

magnolia magnolia i vinden

se lusten smeker hjärtat

du ljuv som en rodnad på kinden

men ack frosten har dig smärtat

 

naivt som ett barn åt allt du ler

vid åsynen av himmel lycklig du

som gläds åt minsta sak du ser

vinden åter viskar ditt namn nu

 

ser dina kronblad blåsa bort

du min blomma ljuv och skör

din stund här var något stort

nu en tår av vemod mig rör

 

magnolia magnolia när vinden bort dig för




Bunden vers (Rim) av Solstrale VIP
Läst 136 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-04-16 20:19



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tidlöst och lyriskt. Mycket vackert!
2016-04-16

  Marianne Räf
Instämmer med Lasseman !
2016-04-16

  Lasseman VIP
Åh! så skön poesi..
2016-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP