Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale…


VAD VI ÄR

 

 

VI ÄR

EN MASSA

KÄNSLOR

SOM VI BÄR

TILLSAMMANS

 

VI ÄR LIKA

LIKA OLIKA

SOM VI ÄR

LIKA LIKA

 

VI ÄR

FRIA I TANKEN

INGEN KAN STJÄLA DEN

DEN ÄR BARA DIN LIKSOM

VÅRA DELADE BARA VI VET

 

VI ÄR

LJUS

MÖRKER

KÄRLEK

KRAFT

 

VI ÄR

HJÄRTA

LUNGOR

RÖTTER

GRENAR

 

VI ÄR

VÄSENSKILDA

MEN ÄNDÅ

ETT OCH SAMMA

VI ÄR VAD VI ÄR

 

VI ÄR VAD VI VILL VARA

NÄR VI TILLÅTS VARA DET

VI VAR BARN VI ÄR BARN

AV MODER JORD SOM VI ÄLSKAR

MER ÄN OSS SJÄLVA

 

VI ÄR 

HOPP

TRO

VI ÄR

EN BRO

 

VI ÄR

HAVETS VÅGOR

SOM VÅGAR

VI ÄR STRANDEN

SOM TAR EMOT

OCH GER TILLBAKA

ALLT I KÄRLEK

 

VI ÄR

I ETT VARA

SKILDA MEN ÄNDÅ

ENADE FÖRENADE

INSIKTSFULLA VILJOR

SOM ÄR

VI




Fri vers (Prosapoesi) av Solstrale VIP
Läst 253 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-04-17 16:17



Bookmark and Share


  Fem hjärtan VIP
Härlig hyllning till livet och allas vår förbindelse till varann och moder natur..
2016-04-17

  M.Eta
Min sammanfattning, det är vi som är jorden, vi borde vara mer rädda om den! Fin text!
2016-04-17

  nicol neli
TYCKEROM!!!
2016-04-17

    ej medlem längre
En fin hyllning till livet vi alla är del av.
2016-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP