Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale… foto från Bergianska trädgården Sthlm


DET SPIRAR GRÖN KÄRLEK ÖVER ALLT

 

för kärleken växer

mellan stenblock

i den kala asfalten

blomstrar gyllene

ögonblick av lycka

 

den gröna kärleken

stöttar som en krycka

våra sinnen blommar

glädjerusigt fryndiga

vill vårhjärtat smycka

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Solstrale VIP
Läst 320 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-04-17 18:37



Bookmark and Share


  M.Eta
Borde vara att kunna blomma med lite motstånd men blomma ändå, det är starkt. Skildrar du fint!
2016-04-18

    ej medlem längre
Ord och bild i perfekt harmoni.
2016-04-17

  mike irow
fyndig och vackert!!!
2016-04-17

  stig wikman
VACKER POESI
OCH LJUVLIGT FOTO.

KRAM FRÅN SW.
2016-04-17

  Ninananonia VIP
Vackert spirar kärleken i dina ord..


2016-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP