Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Samtalet knäppte av?

Samtalet knäppte av

mobilen talar i ett samtal?

lyssnar

han talade inte?

var alldeles tyst

ingen sa något inte jag heller

jag lade på

tystnad

men han fortsatte att tala inom?

mjukt

ser du mitt dna?

jag ser sa jag 

jag ser ditt sa du

jag älskar dig viskade du

ser du mitt hjärta frågade du?

jag sa ja

jag ser ditt sa du

Samtalet knäppte av

jag fixar det sa jag

mobilsignalen låter

Shine bright like a diamond..

lyfter luren igen

mobilen ler

och han viskade mitt namn?

det finns en till sak

vadå? frågade mitt jag

det finns men ingen som du?

skuggan dök upp som en polis

bakom hörnet

frågade en massa frågor

typ

typ vadå?

det enda som betyder 

är att du älskar mig?

viskar mitt hjärta?

viskar ditt hjärta?

ja viskar kärlek

typ 

 

 

 




Fri vers (Modernistisk dikt) av Ninananonia VIP
Läst 339 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-04-20 08:45



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Starkt berör denna!
2016-04-21

  DominiQueen
Underbart att få veta vad som sker under ytan, tack, väldigt vackert berättat.
2016-04-20

  Sofhia Wirström
berör mitt inre
bra diktat
2016-04-20

  mike irow
läste med. bultande hjärta
och var nöjd
ända till självaste slutet...
2016-04-20

  Goraxy 89 Orion VIP
Jag vet inte vad det betyder alls, men orden bara kom flygande -
satte sig på min axel och sjöng:..

”det väsentligaste i ett samtal / mellan två själar / är kärleken”
2016-04-20

  M:tin
Berör...
2016-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP