Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och Gud skapade katten

Vad tänkte Gud när Han skapade katten?
Såg Han den tomma korgen som borde fyllas med något mjukt och varmt? Tänkte Han sig att vi skulle se det lilla kattbarnet bli ömsint tvättat av sin mamma? Eller att vi skulle få lyssna till det rofyllda surret inifrån.
Och de där strecken,de små tassarna med de vita sockorna - varför satte Han dit dem?
Katten visar sannerligen att Gud inte bara är klok,Han har humor också!
Varför skulle annars den här katten få en liten vit mustasch mitt i det svarta? Nog satte väl Gud dit den med ett leende- ja, ett stort skratt!?




Övriga genrer av Ingrid Nilsson
Läst 509 gånger
Publicerad 2006-05-04 09:02



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
sannerligen en gudagåva. o mjölk gillar dom också, sötnosarna.
2006-06-21

  Eline.P
Han skänkte oss säkert katten för vi inte ska glömma att älska!!??
2006-05-12

  Bodil Sandberg
Ja jag tror att det var för att glädja oss människor som Gud skapade katten...jag har haft flertalet under min barndom och jag glömmer dem aldrig...hur mycket jag älskade dem...Sotlugg...fia...Mao...Pelly...osv...alla var underbara....
2006-05-04

  rebecca d
ja, Gud har humor...det är väl härligt!! Och Han gav oss djur till sälskap...av omsorg...
2006-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Ingrid Nilsson
Ingrid Nilsson