Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vilar natten hård



säg mig
saknar du
vilar natten hård mot din kind

väntar du vid vägskäl
mellan vakenhet och dröm
där världen korsar sina spår

sökande en skugga som famnar din
nu när tiden bor i oss
ännu en kort sekund





Fri vers av kath
Läst 230 gånger
Publicerad 2006-05-04 09:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kath
kath