Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale…


DRÖMMEN OM ATT BO I HUS BLAND ANDRA HUS

 

deras dröm började likna förnekelse

de gick genom betonggettot tysta

 

vad skulle de drömma om hus för

fåniga drömmar kacklade orosmolnen

 

vilka tror ni att ni är drömma sådär

om något ni aldrig kommer kunna få...

 

det är bäst ni slutar plåga er själva stackare 

det har ni inget för att sitta där och drömma

 

men de drömde ändå ... i smyg byggde en hel by

med lustfylld harmoni mötte folkets själfullheter

 

ingen såg drömmarna så de hemlighölls nu mer

ingen vågade säga att de drömde om ett eget hus

 

de byggde en hel by av drömhus i sin fantasi

det målades tavlor skrevs underfundig poesi

 




Fri vers (Prosapoesi) av Solstrale VIP
Läst 236 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-04-20 07:51



Bookmark and Share


  walborg
Skapande kreativitet
2016-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP