Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Magiskt?

Poesi är ett magiskt språk 

som man måste lära sig

för att förstå 

man behöver

läsa den djupt

tolka metaforer 

och så 

varje ord har en plats 

varje plats har betydelse 

flyttar man ett 

blir meningen en annan ?

och  jag älskar den 

 




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 253 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-04-23 12:22



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
så sant, väl fångat
2016-04-24

    ej medlem längre
Poesi är helt klart magiskt
2016-04-23

  Gisela Nordell
ja så är det, magiskt hur starkt orden kan beröra, älskar den med.
2016-04-23

  ULJO
poesi är magi och din poesi är underbar och platsar bra där i magins bibliotek
2016-04-23

    Peter Söderqvist
Om poesi är magi
så är du en fantastisk
magiker.

2016-04-23

  M:tin
Jag lär mig av Nina!!!!!!
2016-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP