Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Detta?

 

 

Jag minns dina bilder flimrar hand i hand

 

så många gånger

 

vilse i en värld      dörren på glänt

 

vidöppen

 

din och dina

 

smek mina moln 

 

jag sa lyssna liv

 

så mjukt som liv älskade

 

detta liv?

 

Vad är detta liv?

 

 

 

Nu icke mer...

 

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-04-24 14:47



Bookmark and Share


  ULJO
Fint förmedlat
2016-04-24

    ej medlem längre
Vackra ord.
2016-04-24

    Peter Söderqvist
Vackra metaforer.
Vet ej om jag förstår
Men det gör inget.

2016-04-24

  M:tin
Berör...
2016-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP