Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till mina vänner


jag hatar er


jag hatar er

varför måste ni jämt va så jävla snygga?
perfekta? perfekta!
hur kan ni alltid va på så bra humör?
ler och skrattar hela tiden
varför måste ni va så himla bra på allt?
bäst? bäst!
känner mej så misslyckad när jag är med er

jag hatar er

jag anstränger mej mer än ni
men ni lyckas ändå alltid nå högre
sårar mej så att jag faller tills jag når botten
jag vet att jag inte duger
det är därför jag försvinner
vill försvinna
så att jag kan sluta förstöra allt för er

jag avgudar er
ni är som en förebild för mej

jag hatar er så jävla mycket
för att ni alltid är så snälla och kan älska så mycket
ni är ett enda stort hjärta
men jag klarar inte av att krama om det
jag bara kan inte, inte nu
inte än
förlåt mej

jag älskar er





Fri vers av kyara
Läst 516 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-05-04 15:14



Bookmark and Share


  aol
vi älskar dej
2007-09-15

  Daniel_78 VIP
inte än

inte än, var orden som jag hoppades att få läsa, medens jag läste denna texten... känner ju igen känslan och hopplöshet och att känna sig otillräcklig och värdelös. men vet ju också av erfarenhet att det kan vända och då har man förhoppningsvis med sig erfarenheten i sitt hjärta. vilket kan göra en starkare, för sig själv iallfalll. det tror jag på.
2006-05-16

  eveLiina
så har man kännt, men sen kommer det framm att vännera känner likadant!

för övrigt snyggt!
2006-05-04
  > Nästa text
< Föregående

kyara