Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förtjänar?

 

Dina hjärtslag är så vackra älskade

din mjuka doft rusar mitt blod

 

din hud älskar min glödande varm

dina kyssar väcker själar till liv

 

i dina ögon bor ett universum

nebulosor och galaxer

 

det jag ser i din varma blick förundrar mig så

att du kan känna så för mig är en gåta

 

och jag undrar förtjänar jag dig?  

 




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 260 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-04-24 15:01



Bookmark and Share


  ULJO
Poesi som väcker goda känslor
2016-04-24

  Per Drysén
Klart du gör!
Fint formulerat.
2016-04-24

    ej medlem längre
Underbar poesi.
2016-04-24

  Goraxy 89 Orion VIP
Ja - Varför börjar jag alltid med ett jakande? Varför inte med ett kärnfullt NEJ??? Men - Vad är det som trollar fram poesi hos oss? Vad är det som får L.Cohen eller B.Dylan att lovsjunga en förlorad kärlek - som Cohen i texten: "And you want to travel with her,
And you want to travel blind"?

När jag betraktar mina egna dikter - Alla där HON spelar huvudrollen, så är tidsformen preterium också när jag skriver i presens. Ja - Vad driver oss? Är det sexualiteten eller ngt djupare?

2016-04-24

    ej medlem längre
Kärleksfull text.
2016-04-24

  Henning Hson
Tummen upp!
2016-04-24

  M:tin
Så otroligt kärleksfullt vackert skrivet av dig!!!!!!
2016-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP