Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Intergalaktiskt?

Stjärnhimlen närmar sig när natten kommer.och jag svävar långsamt bort i min rymd.i natten kommer du. och isen klyver mina atomer när du du talar så där intergalaktiskt till mig. och jag bara jag älskar det. din rymd svävar i min och jag vill förstå det.men det går inte med ord.  och jag som trodde att du förstod mina.astronom som jag är. men så var det aldrig? dina ord var luft. din kärlek atomer. din vänskap? och jag står ensam kvar med ett frågetecken? 

 




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 259 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-04-24 17:31



Bookmark and Share


  ULJO
Du berör alltid med dina välformulerade ord. Detta inget undantag.
2016-04-24

  Goraxy 89 Orion VIP
Varför berör denhär texten mig? Kan jag inte förhålla mig objektivt analytisk till en enda text numera? Varför ligger det LJUSÅR mellan Jag och mina ord? Och varför talar jag om mig själv igen när jag borde koncentrera mig på texten jag har framför mig och som skakar om mig på något sätt jag inte bara kan hantera. Det har ju visat sig förut att jag inte kan hantera vissa saker här i livet och nu står jag där igen och kan inte bibehålla sakligheten i mina kommentarer....... Varför får dina texter mig att skriva såhär irrrationellt?
2016-04-24

  M:tin
Berör dina ord!!!!!!
2016-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP